Fremtiden for flyttefirmaer og vinduespudsere

Mange dele af erhvervslivet er i rivende udvikling, men hvad klassiske erhvervs som flytning og vinduespudsning, hvor der ikke er så meget at udvikle på i selv produktet?

I denne artikel ser vi nærmere på de 2 brancher og hvad der sker af udvikling i dem, for de er nemlig ikke så stillestående som man kunne tænke.

Miljøvenlig udvikling

På tværs af erhvervslivet ser man en udvikling der går i en mere miljøvenlig og bæredygtig retning, det er ikke anderledes for disse brancher.

 

Flyttefirmaer har en ydelse der kræver meget bilkørsel, som ikke ligefrem er kendt for at være det mest miljøvenlige. Udviklingen indenfor elbiler betyder dog at nogle flyttefirmaer vælger at følge med den udvikling, men også den teknologiske udvikling bidrager til en mere miljøvenlig branche. Et eksempel på dette er platforme der hjælper med at give flyttemænd og vognmænd ekstra opgaver på de ruter de alligevel er ude på.

 

Vinduespudsere sørger også for at bringe vinduespudsning i en mere miljøvenlig retning. Her er et af de helt store tiltag udskiftning i anvendelsen af den sæbe de bruger til at vaske vinduerne med. Men udviklingen i udstyr gør også at det er blevet muligt at vaske vinduer udvendig på lejlighedskomplekser uden at anvende stiger el. kraner.

Teknologi til optimering

Den anden udvikling der foregår i disse brancher er den teknologiske udvikling, som optimere på interne processer og effektiviteten, der alt andet lige før virksomheden mere bæredygtig på sigt.

 

Jeg har allerede været lidt inde på den teknologiske udvikling indenfor flyttebranchen, hvor platforme hjælper flyttefirmaer med at få opgaver på de lange strækninger de køre med tomme el. halvtomme vogne. Derudover så er der andre platforme der hjælper forbrugeren med at indhente flyttetilbud, hvilket ikke bare give den bedste pris til forbrugeren, men også som regel parre med den mest relevante flyttemand nær forbrugeren.

 

Vinduespudsere er også begyndt at tage teknologien til sig og har udviklet platforme der gør det muligt at give en pris på vinduespudsning uden først at se lejligheden og vinduesstørrelserne. Her vælger man som forbruger bare hvor mange og hvilke vinduer man har i sit hjem, og ud fra det bliver der beregnet en pris.

 

Der sker altså nogle ting bag kulisserne i disse brancher, som gør at de bevæger sig fremad og følger med samfund og teknologiens udvikling. Det er generelt også meget konkurrencepræget brancher, hvilket øger kravene til virksomhederne og gør at udviklingen bliver holdt i live, hvilket kun er en god ting for dig som forbruger.

 

Det bliver spændende at følge brancherne fremover og se hvad der sker i disse brancher. Mit bud er at den teknologiske udvikling især, kommer til at fylde meget fremover og i høj grad vil optimere og effektivisere de to erhverv.