Ny iværksætter? Supplér indkomsten ved at blive sælger på Littlerecycle.dk

Når du sælger igennem LittleRecycle, er du altid sikret pengene for dit salg – Også hvis uheldet er ude. Du kan sælge babytøj, børnetøj, legetøj og tilbehør til børneværelset så har du en masse aflagte ting fra dit barn så kan du hurtigt og nemt tjene nogle af pengene hjem igen, ved at sælge det på littlerecycle.dk. Så kan du jo med fordel bruge nogle af de tjente penge på en masse sjove oplevelser med dine børn eller du kan købe en masse brugte ting til dit barn som ofte kun er brugt få gange.

De bedste fordele ved at være sælger hos Littlerecycle.dk

 

Sikker handel

Er uheldet ude, får du stadig dine penge

Du kan handle sikkert og trygt, når du sælger igennem Littlerecycle. Hvis du sælger en vare, der ikke kommer frem eller beskadiges under fragt, og du kan dokumentere afsendelse samt tilstrækkelig indpakning, får du stadig dine penge for salget. Mod et sikkerhedsgebyr på 1,5% + et transaktionsgebyr på 1,50 kr., som altid er fast lavt, selv når du sælger en dyr vare, får du fuld forsikring for op til 100.000 kr. Derudover giver du også din køber en sikker handel.

 

Nem forsendelse

 

Tilbyd din køber billig og sporbar forsendelse

I samarbejde med GLS giver vi dig mindre bøvl og mere privatliv. Du skal blot printe en pakkelabel ud, som du modtager i din ordrebekræftelse, den skal sættes uden på pakken og afleveres ved nærmeste GLS pakkecenter, som du kan finde i de fleste butikker.

 

Vi står for kunde kontakten

 

Undgå beskeder frem og tilbage

Det skal hverken være besværligt eller tidskrævende at sælge secondhand. Derfor har vi valgt at udvikle en webshop, så køber blot kan købe produktet, uden du skal svare på beskeder på den ene eller den anden måde.

 

Som sælger hos Littlerecycle.dk kan du vælge mellem 2 løsninger, den ene løsning skal du selv stå for alt arbejdet og den anden løsning, der står vi for alt arbejdet. Læs mere herunder om de to forskellige løsninger du kan vælge i mellem.

 

  1. Gør det hele selv

 

Du skal selv oprette dine produkter på vores hjemmeside, tage billeder, skrive tekster, sætte priser. Derudover skal du selv sende dit salg ved hver ordre. Det koster kun 30% i kommision for hvert salg vi laver.

 

  1. Lad os gøre arbejdet

 

Når du har tilmeldt dig vores abbonoment, skal du enten sende, booke en indlevering eller booke en afhentning af dit tøj, når vi så har modtaget dit tøj, vil vi oprette det på vores hjemmeside og sende det for dig for hvert salg vi laver. Det koster 19 kr om ugen og 30% i kommision for hvert salg vi laver.

 

Læs mere om at blive sælger her.