Rapid prototype med 3D print fra 3D Actions – bestil din protype nu!

Har du nogensinde overvejet at 3D printe en rapid prototype med 3D print – så har du chancen nu? 3D Actiones er ikke bare eksperter i 3D print – vi er også eksperter ift. rapid prototyping. 3D Actions er klar på telefon, mail eller via vores kontaktformular på vores hjemmeside. Vi glæder os til at hjælpe dig med at 3D printe din første rapid prototype.

Måske har du allerede en ide til hvad du gerne vil have 3D printet? Måske du endda er helt sikker på og kender processen. Nu er det bare at se hvad for en 3D prototype du  vil have 3D printet. Kan også være at det startede som en lille ide som over tiden har vokset sig gigantisk. Din 3D print ide blev større og større – og nu er det tid til at 3D printe. Ligegyldigt hvad grunden kan vi forsikre at 3D Actions meget gerne vil bistå dig og hjælpe dig, din store ide og din 3D rapid prototyping der skal printes.

 

Så hvis du haren ide til hvad du allerhelst vil komme i gang med har kan du besøge vores hjemmeside ved at klikke på dette link – 3D rapid prototyping. Hos 3D Actions kan vi ikke anbefale nok at du undersøger hvad 3D print kan gøre for dig – måske allerede i dag.

 

Gå på vores hjemmeside og bestil din rapid prototype med det samme!

 

Måske du har tænkt over hvad Rapid Prototyping egentligt betyder. Rapid Prototyping er et engelsk udtryk og hvis det over oversættes direkte til dansk bliver det til “hurtig arbejdsmodel”. 3D rapid prototyping er med 3D printerens tilblivelse endnu mere populært end nogensinde. Og det er ikke bare fordi at det er smart – prisen har også en del at sige. for bare få år tilbage var vi en tid  hvor det at fremstille en prototyper krævede dyre støbeforme. Hvis du ønskede at komme i gang med masseproduktion så var det stort set umuligt hvis du ikke havde virkeligt mange penge. I dag med 3D print er det at producere prototyper blevet hvermands ejer. Det er bare at gå på internettet og fra få tusinde kroner kan du anskaffe dig din egen 3d printer. Hermed kan du starte med at lave dine egne 3D printede prototyper hjemme i dit eget køkken. Tænk, for prisen af hvad en 3D printer koster – kan du knapt få en simpel støbeform – det skal i hvert fald være en meget simpel model. Med 3D print kan du endda lave din rapid prototype så avanceret og detaljeret som du vil. Og ikke nok med det – du kan printe lige så mange kopier som du har lyst til – kun adgang til filament og din fantasi sætter grænsen.

 

Med 3D print er prisen for print ikke længere noget du skal bekymre dig om.Med 3D print kan du stille og roligt printe model efter model til du er præcis hvor du ønskr at være – det er derfor at det hedder Rapid Prototyping.Og dette uden de klassiske udfordringer du måske ellers kender fra masseproduktion af prototyper.

 

Då det sidste spørgsmål er så bare – hvad venter du på ? Skynd dig ind på 3D actions hjemmeside og upload dit design eller ring eller mail til os – så sidder vi klar til at hjælpe dig.