Guide – sådan køber du compound

Compound er en vigtig form for kryptovaluta, som kan købes og sælges som almindelig valuta. Compound kryptovaluta er en spændende valuta, da der findes et hav af forskellige muligheder med den – herunder eksempelvis lån af kryptovaluta. Selve prisen på compound afhænger af udbud og efterspørgsel på den. Vil du vide mere om compound kryptovaluta? Så læs med herunder hvor du får en guide til, hvordan du køber compound. Måske vil du blive overrasket over, hvor mange forskellige muligheder, der er med compound! Find flere informationer og køb Compound hos aktieskolen, der netop gør dig klogere på aktier og aktiehandel.

Vælg din handelsplatform

Når du ønsker at investere i compound kryptovaluta, er det først og fremmest vigtigt, at du får valgt din handelsplatform. Der findes rigtigt mange forskellige handelsplatforme, som er eksperter i at sælge compound kryptovaluta. Du kan blandt andet vurdere de forskellige handelsplatforme ud fra sikkerhed, forskellige gebyrer, vejledning, brugervenlighed og værktøjer. Du kan vælge mellem forskellige handelsplatforme – herunder eksempelvis Etoro, Capital.com, SAXO Investor og mange andre. Når du skal vælge en handelsplatform, er det vigtigt, at du holder tungen lige i munden, og sørger for at overveje beslutningen grundigt, før du tager dit endelige valg.

Opret en konto

Når du har valgt din handelsplatform, er det tid til at oprette en konto. Dette gør du ved at udfylde de forskellige information-og oplysningskasser, og herefter tryk ”begynd at handle” eller ”start handel”. Dette er ganske let og overskueligt. Herefter skal du svare på en del forskellige investeringsrelaterede spørgsmål, der er med til at verificere dit id. Du kan desuden verificere dit id med pas eller andet Id-kort som kørekort eller studiekort. Rigtigt mange handelsplatforme er strikse med id og verificering for at undgå snyd. Hav derfor altid en form for id klar, når du opretter dig som bruger på en handelsplatform for aktier.

Køb og sælg compound

Nu bliver det for alvor spændende, for nu er du klar til at købe og sælge compound aktier. Det kan være svært at udregne, hvornår man skal sælge sine aktier, da man endnu ikke ved, om det er en god investering, eller om den giver et afkast. En af de ting, der gør compound kryptovaluta særligt spændende er, at man kan tjene rente og udlåne sin resterende kryptovaluta gennem den. Når du skal sælge din compound kryptovaluta, skal du lukke handlen. Dette kan være en smule nervepirrende for en ny investor, men er vigtigt for, at du som investor kan tjene på compound kryptovaluta. Inden du lukker handlen, skal du dog være opmærksom på, at du som investor er forpligtet til at oplyse alle lukkede handler på din årsopgørelse, så du kan blive beskattet heraf. Når du endelig har lukket handlen for en aktie, efter en givende periode, bliver pengene overført direkte til din konto på din valgte handelsplatform. Herefter kan du let hæve pengene til din bankkonto, hvis du ønsker at have dem stående her. Det er helt op til dig at vælge, hvordan, og hvornår, du ønsker at købe og sælge din compound kryptovaluta. Der er flere muligheder!