Find de bedste muligheder til dit nye trægulv

Der er noget helt specielt ved et godt gammeldags  trægulv. Det har sin helt egen stil og stemning. Det er råt, hyggeligt og selvfølgelig også rigtig flot. Det er et valg af gulv som kan se ud på utrolig mange forskellige måder. Ikke kun lys eller mørk, men i utrolig mange nuancer, farver og udseende i det hele taget. Det kan være store tykke brædder med store årer, eller tynde finde og diskrete træbrædder.

Der er så mange forskellige at vælge mellem, både af stil og træsort, med alt fra eg, ask og birketræ og så videre. Derfor er der helt sikkert også noget som passer perfekt ind i dit hjem, og din stil. Det kan være det rå look med træet så autentisk som muligt, eller det kan være det bearbejdede håndværk af et trægulv. Der er altså noget for alle.

Få et nyt trægulv til dit hjem

Hvis du for eksempel renovere på dit hus, eller trænger til en forandring, så har du muligheden for at skifte et gammel og kedeligt linoleumsgulv ud med et flot nyt trægulv. Du kan få et trægulv flere forskellige steder, som for eksempel TræGulvCenteret. Der er flere steder hvor du kan vælge mellem et stort udvalg af forskellige slags trægulve.

Der er bambusgulve, plankegulve, korte brædder, lange brædder og så videre. Du kan også få hjælp og rådgivning de fleste steder, hvis du vil have vejledning til hvad der er den bedste løsning til lige præcis dig.

Fordele ved et trægulv

Udover at et trægulv er en tidløs løsning, som kan passe til ethvert hjem, fordi der er så mange muligheder at vælge imellem. Så er trægulv også utrolig praktiske, da de er en løsning der kommer til at kunne holde i rigtig mange år. Når det så en dag sker, efter meget lang tid, så kan gulvene simpelthen ordnes med en gang slibning og ny lakering. Så er de klar til endnu en omgang.

Der er også forskel på hvilket slags træ du vælger til gulvet. Er det for eksempel birk eller måske gran, så er brædderne blødere at gå på, men er ikke helt ligeså langtidsholdbare og slidstærke som eg eller bøg vil være. Der er altså forskel på hvilken træsort du skal vælge, alt efter hvad du prioriterer.

Hvis du gerne vil se gulvene for dig selv, er der også flere steder med for eksempel showrooms, eller andre muligheder.