Bestil 3D model uden en 3D model – hvordan er det overhovedet muligt ?

Og hvad skal jeg gøre for at komme i gang? 3D rapid prototyping, 3D printet actionfigur eller hvad med en tur i møllen som 3D printet bubblehead ? Der er så mange muligheder med 3D print og det er kun dit eget personlige 3D custom print projekt, der sætter begrænsningerne.

Det ved vi hos 3D Actions – for vi ikke bare arbejder med 3D print – vi laver (næsten) ikke andet og vi elsker det. Hver dag, er der nye kunder der vælger at bestille netop deres 3D print projekt hos os – og vi elske det. Alt fra den første kontakt og det første projekt – til vi står med et 3D print projekt i hånden, klar til at sende hjem til dig præcis med den preference for post som du har

Bestil allerede i dag dit første 3D print projekt – helt uden en 3D model

Alt du gerne vil vide om 3D print – og måske lidt mere

Hos 3D Actions ved vi ikke bare meget of resiner eller fillamenter  vi er 3D print nørder, hvilket er med til at sikre dig det bedste resultat. Det er derfor der er så mange der efterhånden stoler på os og vores viden om 3D print – og vi håber at du vil slutte dig til dem. Altså en af den mange der køber vores 3D produkter.

Hvilke typer 3D print kan bestilles uden et færdigt 3D design ?

Det er hvad man kalder et godt 3D print spørgsmål. Men hvad det betyder for dig som kunde, det er et helt andet spørgsmål.  Først og fremmenst, så betyder det, at du ganske stille og roligt kan maile din 3D print idé til os – og det, uanset om det stadie eller det format, som projektet forfinder sig på i dag, er i højeste eller laveste 3D kvalitet. Så snart projektet er kommet ind, skal vi nok bruge alt vores 3D ekspertise til at rådgive dig korrekt. Og det uanset projektet – om du skal i gang med, for første gang, at arbejde med 3D printet rapid prototyping til egen virksomhed, eller den virksomhed som du arbejder for. Om du ønsker at bestille 30.000 3D printede bobbleheads, som dine mange fans skal købe i din egen personlige 3D webshop. Eller du simpelthen bare ønsker at bestille en 3D printet actionfigur af dine børns mor til pejsen– så bør du kontakte os omkring dit eget personlige custom 3D print projekt.

Hvilke materialer 3D printer I med?

3D print materialevalg er yderst vigtigt. 3D Actions står altid super klar med råd, vejning og 3D vejledning – også når det kommer til det endelige valg af 3D print materialer.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, med dit 3D eget projekt, prototype eller idé til actionfigur af sig selv eller dine kære husdyr – også selvom det er på et meget tidligt idé stadie. Vi designer, rådgiver og 3D printer det endelige resultat til dig – som du vil have det. Stol på det.