Økonomisk håndsrækning til små og mellemstore virksomheder

Uden penge er det vanskeligt at realisere produktideer og udvikle en virksomhed. Og for de små og mellemstore virksomheder har det været særligt svært at få adgang til kapital. Derfor er det positivt, at man fra politisk hold nu har sikret en økonomisk håndsrækning på 1,5 mia kroner til netop denne del af dansk erhvervsliv. Dermed er der også mulighed for at sikre flere danske jobs, hvilket Håndværksrådet også er inde på.

One thought on “Økonomisk håndsrækning til små og mellemstore virksomheder
  1. Ja, politikerne giver med den ene hånd og tager med den anden. Som selvstændig erhvervsdrivende er jeg stolt af mit arbejde og kan se mit bidrag til det danske samfund. Men det er op ad bakke – der er mange forhindringer på vejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *