Pænt farvel til Mundo

Efter 1½ år er mit firma Mundo Kommunikation nu afgået ved døden. Ikke fordi jeg har lyst til det, men fordi dagpengereglerne forhindre mig i at fortsætte. Som reglerne er nu, har jeg nemlig en kortere dagpengeperiode, hvis jeg forsøger at synliggøre mig og tage imod små arbejdsopgaver. Systemet vil hellere have, at jeg er 100% arbejdsløs, end at jeg gør en indsats for at komme i arbejde. Det forstår jeg ganske enkelt ikke.

One thought on “Pænt farvel til Mundo
  1. Jeg er fuldt på linie med dig, det er ufatteligt at det danske samfund har råd til at sige nej tak til dit tilbud, om at arbejde på at blive helt eller delvist selvforsørgende.
    Den holdning er blot med til at fastholde arbejdssøgende i en fastlåst situation.
    Der mangler forståelse for at det er arbejdspladser der skaber grundlag for velfærdssamfundet og at jo flere arbejdspladser der skabes jo større chance er der for at det velfærdssamfund, som vi kender i Danmark, ikke på sigt løber ind i en total nedsmeltning.

Comments are closed.